دوشيدن شير مادر با دست
- انگشت شست را در بالاي و انگشت اشاره را در زير آن طوري قراربدهید که روبروي هم باشند و انگشتان دست را تا حدي که راحت باشند پشت به سمت ديواره قفسه سينه قرار دهيد.
- شست و انگشتان را به آرامی به سمت هاله و نوک سینه حرکت دهید.
- بافت موجوددر بين انگشتان شست و نشانه را دراولين جاي لمس اختلاف بافتي فشار دهيد و رها کنيد.
- برای اینکه شیر بطور کامل دوشیده شود لازم است که در تمام جهات با استفاده از انگشت شست واشاره فشرده شود.
- از حرکات مالشی دست که ممکن است باعث آسیب به شود ،خودداری کنید.
- زماني که را فشار مي دهيد و رها مي کنيد آن را به سمت ديواره قفسه سينه فشار دهيد
- حرکت دادن آرام ها و سپس فشردن آنها به افزايش جريان شير کمک مي کند.
- استفاده از هر دو دست در دو طرف بهتر از يک دست در هر است.
پمپهای دستی
این نوع پمپها کارایی خوبی ندارند و به علت احتمال آلودگی برای تغذیه مناسب نیست .زیرا شیر در مخزن لاستیکی آن جمع می شود و اغلب آلودگی پیدا می کند.
توجه:
- شير تازه دوشيده شده تا 6 ساعت در دماي اتاق و تا 48 ساعت در يخچال در دماي 4-2 درجه سانتي گراد و در فريزر در دماي 20 درجه تا سه ماه قابل نگهداري است.
- بهترين روش براي يخ زدايي شير گذاشتن بطري شيريخ زده درداخل يخچال است و بعد از يک بار آب شدن مي توان تا 12 ساعت در يخچال نگهداري کرد واز دوباره منجمد کردن آن بايد اجتناب کرد.
- مي توان شير يخ زده را در دماي اتاق و یا زير آب گرم يخ زدايي کرد ولي تا زمان آب شدن و خشک شدن بطري نبايد در بطري را باز کرد.
https://gahvarak.com/blog/92-chgvnh-ba-dst-shyr-khvd-ra-bdvshym-ghvark.html
,شير ,دماي ,شست ,مي ,انگشتان ,در دماي ,به سمت ,را در ,ساعت در ,و رها
درباره این سایت