محل تبلیغات شما

دوشيدن شير مادر با دست

  • انگشت شست را در بالاي و انگشت اشاره را در زير آن طوري قراربدهید که روبروي هم باشند و انگشتان دست را تا حدي که راحت باشند پشت به سمت ديواره قفسه سينه قرار دهيد.
  • شست و انگشتان را به آرامی به سمت هاله و نوک سینه حرکت دهید.
  • بافت موجوددر بين انگشتان شست و نشانه را دراولين جاي لمس اختلاف بافتي فشار دهيد و رها کنيد.
  • برای اینکه شیر بطور کامل دوشیده شود لازم است که در تمام جهات با استفاده از انگشت شست واشاره فشرده شود. 
  • از حرکات مالشی دست که ممکن است باعث آسیب به شود ،خودداری کنید.
  • زماني که را فشار مي دهيد و رها مي کنيد آن را به سمت ديواره قفسه سينه فشار دهيد
  • حرکت دادن آرام ها و سپس فشردن آنها به افزايش جريان شير کمک مي کند.
  • استفاده از هر دو دست در دو طرف بهتر از يک دست در هر است.

پمپهای دستی  

این نوع پمپها کارایی خوبی ندارند و به علت احتمال آلودگی برای تغذیه مناسب نیست .زیرا شیر در مخزن لاستیکی آن جمع می شود و اغلب آلودگی پیدا می کند.

توجه:

  • شير تازه دوشيده شده تا 6 ساعت در دماي اتاق و تا 48 ساعت در يخچال در دماي 4-2 درجه سانتي گراد و در فريزر در دماي 20 درجه تا سه ماه قابل نگهداري است.
  • بهترين روش براي يخ زدايي شير گذاشتن بطري شيريخ زده درداخل يخچال است و بعد از يک بار آب شدن مي توان تا 12 ساعت در يخچال نگهداري کرد واز دوباره منجمد کردن آن بايد اجتناب کرد.  
  • مي توان شير يخ زده را در دماي اتاق و یا زير آب گرم يخ زدايي کرد ولي تا زمان آب شدن و خشک شدن بطري نبايد در بطري را باز کرد.

https://gahvarak.com/blog/92-chgvnh-ba-dst-shyr-khvd-ra-bdvshym-ghvark.html

تمرین هایی مناسب کودک گهوارک

تکان دادن نوزاد بسیار خطرناک است گهوارک

مراحل رشد و تکامل کودک در ماه و سال های مختلف زندگی گهوارک

,شير ,دماي ,شست ,مي ,انگشتان ,در دماي ,به سمت ,را در ,ساعت در ,و رها

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها